Recept

Udonnoedels met paprikasaus en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta, maar dan op z'n Aziatisch.

bereiding
  1. 1

    Doe de paprika samen met de chilipepers in een pan. Voeg wat van de paprikaolie toe en laat 10 minuten pruttelen. Mix fijn en meng er de cottage cheese onder. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Giet af en schep voorzichtig onder de saus. Houd warm.

  3. 3

    Kruid de vis met peper en zout en bak 3 minuten beide kanten. Schik de pasta op de borden, leg er de zalmfilets op, bestrooi met de noten en garneer met chilipeper, kappertjes, munt en komkommer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Udonnoedels met paprikasaus en zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Doe de paprika samen met de chilipepers in een pan. Voeg wat van de paprikaolie toe en laat 10 minuten pruttelen. Mix fijn en meng er de cottage cheese onder. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Giet af en schep voorzichtig onder de saus. Houd warm.

  3. 3

    Kruid de vis met peper en zout en bak 3 minuten beide kanten. Schik de pasta op de borden, leg er de zalmfilets op, bestrooi met de noten en garneer met chilipeper, kappertjes, munt en komkommer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!