Gambaspiesjes met salsa van mango en komkommer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gambaspiesjes met salsa van mango en komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomers hapje op een stokje! 

bereiding
  1. 1

    Doe de gamba’s in een kom en meng ze met een scheutje olijfolie, paprikapoeder en de geperste knoflook. Laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Snij intussen de mango, komkommer, rode ui, peterselie en lente-ui in kleine blokjes. Meng er het het vruchtvlees van de passievrucht, de chilipeper, vissaus, limoenrasp en limoensap onder. Meng goed.

  3. 3

    Prik de gamba’s per twee aan spiesjes en bak ze gaar in olie. Serveer de spiesen met de komkommer-mango-salsa.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de gamba’s in een kom en meng ze met een scheutje olijfolie, paprikapoeder en de geperste knoflook. Laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Snij intussen de mango, komkommer, rode ui, peterselie en lente-ui in kleine blokjes. Meng er het het vruchtvlees van de passievrucht, de chilipeper, vissaus, limoenrasp en limoensap onder. Meng goed.

  3. 3

    Prik de gamba’s per twee aan spiesjes en bak ze gaar in olie. Serveer de spiesen met de komkommer-mango-salsa.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.