Recept

Mokka-kaastaart met koffie en fondantchocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een dessertje à la Pascale Naessens dat razendsnel klaar is!

bereiding
  1. 1

    Hak de chocolade fijn. Klop de eieren luchtig met de rietsuiker. Los de oploskoffie op in 2 eetlepels water en voeg toe aan de eieren.

  2. 2

    Meng de plattekaas en de gehakte chocolade onder het beslag. Vet 4 kopjes in met boter en vul ze voor 3/4 met het beslag. Zet elk kopje 1 minuut in de microgolfoven.

  3. 3

    Smelt de extra chocolade met 1 koffielepel boter au bain-marie en giet als afwerking over de taartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mokka-kaastaart met koffie en fondantchocolade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!