Recept

Rundercarpaccio à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hoe dunner de plakjes, hoe lekkerder.

bereiding
  1. 1

    Mix 50 g rucola, 50 g hazelnoten en de geraspte parmezaan fijn in een blender.

  2. 2

    Wentel de rosbief even in olijfolie, kruid met peper en zout en draai volledig door de gehakte kruiden. Laat even rusten.

  3. 3

    Verhit een grote pan met boter en olijfolie. Schroei de rosbief aan alle kanten dicht. Haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Snij in dunne plakjes.

  4. 4

    Pel en snij de ui in ringen. Snij de peren in staafjes en besprenkel met citroensap. Voeg er 1 eetlepel olijfolie en 1 koffielepel notenolie aan toe. Meng er de rest van de grof gehakte hazelnoten, rucola en uienringen door. Serveer bij de carpaccio.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundercarpaccio à la Ilse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!