Langoustines met pastisboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Langoustines met pastisboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zalig barbecuefood.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Hak de kappertjes grof en snipper de dille. Meng met de boter, de geraspte citroenschil, de pastis, en peper en zout. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de radijzen en de venkel en snij met de mandoline in flinterdunne plakjes. Meng in een slakom. Rooster de venkelzaadjes kort aan.

  3. 3

    Snij de langoustines overlangs doormidden. Gril ze 2 minuten op het pantser. Draai om en gril de andere kant nog 1 à 2 minuten. Beleg met vlokjes kruidenboter en laat smelten.

  4. 4

    Smelt wat kruidenboter in een pannetje en giet over de salade. Werk de salade af met de langoustines, venkelzaadjes en venkelgroen. Serveer met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Hak de kappertjes grof en snipper de dille. Meng met de boter, de geraspte citroenschil, de pastis, en peper en zout. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de radijzen en de venkel en snij met de mandoline in flinterdunne plakjes. Meng in een slakom. Rooster de venkelzaadjes kort aan.

  3. 3

    Snij de langoustines overlangs doormidden. Gril ze 2 minuten op het pantser. Draai om en gril de andere kant nog 1 à 2 minuten. Beleg met vlokjes kruidenboter en laat smelten.

  4. 4

    Smelt wat kruidenboter in een pannetje en giet over de salade. Werk de salade af met de langoustines, venkelzaadjes en venkelgroen. Serveer met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.