Volkorenpasta met gegrilde groentjes en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Volkorenpasta met gegrilde groentjes en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezonde portie groentjes

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Doe basilicum (hou nog enkele blaadjes apart), pijnboompitten, knoflook en parmezaan in een blender. Doe er 3 eetlepels olijfolie bij en mix fijn. Leng aan met olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak alle groenten schoon en snij ze in stukken. Wentel ze door olijfolie en gril ze.

  4. 4

    Meng de pesto met de pasta en de gegrilde groenten in een grote kom. Verdeel er de mozzarella over, werk af met grof zout, peper en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Doe basilicum (hou nog enkele blaadjes apart), pijnboompitten, knoflook en parmezaan in een blender. Doe er 3 eetlepels olijfolie bij en mix fijn. Leng aan met olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak alle groenten schoon en snij ze in stukken. Wentel ze door olijfolie en gril ze.

  4. 4

    Meng de pesto met de pasta en de gegrilde groenten in een grote kom. Verdeel er de mozzarella over, werk af met grof zout, peper en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.