Zevenlaagjesdip met tortillachips
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zevenlaagjesdip met tortillachips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke, zomerse dip.

bereiding
  1. 1

    Spoel de bonen en laat goed uitlekken. Doe ze in een kom en breng op smaak met peper, zout en de helft van de cayenne­peper. Verwijder de schil en de pit van de avocado’s, plet het vruchtvlees met een vork. Voeg limoensap en 3 eetlepels gehakte koriander toe. Breng verder op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Pel de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel en snij de lente­ui in ringen. Meng de twee kaassoorten.

  3. 3

    Maak nu de glaasjes. Schep een eetlepel van de rode bonen op de bodem, dan een laagje zure room, tomatenblokjes, guacamole, tomatensalsa, geraspte kaas en eindig met de lente­ui. Zet de glaasjes koel weg tot het serveren.

  4. 4

    Serveer met tortillachips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de bonen en laat goed uitlekken. Doe ze in een kom en breng op smaak met peper, zout en de helft van de cayenne­peper. Verwijder de schil en de pit van de avocado’s, plet het vruchtvlees met een vork. Voeg limoensap en 3 eetlepels gehakte koriander toe. Breng verder op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Pel de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel en snij de lente­ui in ringen. Meng de twee kaassoorten.

  3. 3

    Maak nu de glaasjes. Schep een eetlepel van de rode bonen op de bodem, dan een laagje zure room, tomatenblokjes, guacamole, tomatensalsa, geraspte kaas en eindig met de lente­ui. Zet de glaasjes koel weg tot het serveren.

  4. 4

    Serveer met tortillachips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.