Gildas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gildas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze tapas-spiesjes zijn altijd een goed idee voor een hapje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in schuine stukken. Wrijf de stukjes brood in met het knoflookteentje en besprenkel ze lichtjes met olijfolie. Bak in de oven in 3 à 5 minuten goudbruin.

  2. 2

    Rijg de ansjovis, groene pepers, kers­tomaat, olijf en ham op een satestokje. Prik dit stokje op een met ham belegd stukje geroosterd stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in schuine stukken. Wrijf de stukjes brood in met het knoflookteentje en besprenkel ze lichtjes met olijfolie. Bak in de oven in 3 à 5 minuten goudbruin.

  2. 2

    Rijg de ansjovis, groene pepers, kers­tomaat, olijf en ham op een satestokje. Prik dit stokje op een met ham belegd stukje geroosterd stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.