Pappardelle met konijn, ricotta en kerstomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pappardelle met konijn, ricotta en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse pastasalade

bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood, hak het kruim fijn in een blender of hakmolen. Doe de broodkruimels in een pan met de knoflookolie en bak ze op een matig vuur goudbruin en krokant. Haal van het vuur en kruid met peper en zout. Laat het broodkruim uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Snij de konijnenfilets in hapklare stukken en bak ze in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pappardelle al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Snij de kerstomaatjes doormidden. Meng de ricotta met de pasta en voeg de tomaten en de stukken konijn toe. Meng er het gebakken broodkruim door. Kruid goed af en werk verder af met verse scheutjes en rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood, hak het kruim fijn in een blender of hakmolen. Doe de broodkruimels in een pan met de knoflookolie en bak ze op een matig vuur goudbruin en krokant. Haal van het vuur en kruid met peper en zout. Laat het broodkruim uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Snij de konijnenfilets in hapklare stukken en bak ze in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pappardelle al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Snij de kerstomaatjes doormidden. Meng de ricotta met de pasta en voeg de tomaten en de stukken konijn toe. Meng er het gebakken broodkruim door. Kruid goed af en werk verder af met verse scheutjes en rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.