Recept

Kabeljauw dijonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kabeljauw met pasta

bereiding
  1. 1

    Kruid de kabeljauw met peper en stoom ‘m in 4 à 6 minuten gaar. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Stoof ‘m gaar in een beetje boter.

  2. 2

    Doe drie eierdopjes witte wijn bij de eidooiers en klop het mengsel schuimig met een garde. Verwarm in een sauspan op een zacht vuur en blijf kloppen. Neem de pan af en toe even van het vuur. Ga door tot je een zacht gebonden schuimige ‘sabayon’ krijgt.

  3. 3

    Haal van het vuur en voeg de koude boter in blokjes geleidelijk toe. Klop tot de boter helemaal is gesmolten. Voeg een scheutje citroensap en de mosterd toe. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de pasta en de gestoofde spinazie over de borden, leg er een moot kabeljauw bij en serveer met de dijonaisesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw dijonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!