Recept

Krokante kwartelboutjes met pikante saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en feestelijk hapje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Klop in een bord het ei los met de sojasaus. Doe de bloem in een tweede bord, het sesamzaad in een derde. Kruid de kwartelboutjes met peper en zout en haal ze eerst door de bloem, dan door het ei en druk ze vervolgens in de sesam tot ze helemaal bedekt zijn.

  2. 2

    Leg de boutjes op een bakplaat met bakpapier en zet 25 minuten in de oven. Draai ze halverwege een keer om.

  3. 3

    Snij voor de saus de peper en de knoflook fijn. Vermeng met de vissaus, het limoensap en een scheutje olijfolie. Voeg de rietsuiker toe en roer alles goed door. Serveer bij de kwartelboutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krokante kwartelboutjes met pikante saus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!