Recept

Driekleurenspiesjes met pikante mayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje met kerstomaat, krieltjes en gehaktballetjes. 

bereiding
  1. 1

    Kook de krieltjes 10 minuten in gezouten water. Snipper de sjalot fijn en meng het samen met het ei, gehakt, peterselie en paneermeel tot een homogeen geheel. Verdeel het mengsel in 8 gelijke delen en rol er balletjes van. Wentel elk balletje door de zwarte sesamzaadjes.

  2. 2

    Leg de gehaktballetjes en de krieltjes op een ovenplaat, sprenkel er olijfolie over en bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  3. 3

    Meng de mayonaise met de sriracha en de gesnipperde lente-ui.

  4. 4

    Steek afwisselen een gehaktballetje, een krieltje en een kerstomaat op een satéprikker. Serveer met de srirachasaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!