Parmezaankuipje met ceviche
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parmezaankuipje met ceviche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en feestelijk hapje. 

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in kleine blokjes. Snij de chilipeper fijn en de lente-ui in schuine ringen. Pel de rode ui en snipper fijn. Meng het limoensap met de chilipeper, rode ui, lente-ui, honing, tabasco en olijfolie en laat de vis hierin minstens 15 minuten marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat 4 hoopjes geraspte kaas. Zet 5 à 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Leg de kaasplakjes, als ze nog heet zijn, op een smalle deegroller en laat zo afkoelen.

  3. 3

    Vul elk parmezaankuipje met de ceviche. Werk af met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in kleine blokjes. Snij de chilipeper fijn en de lente-ui in schuine ringen. Pel de rode ui en snipper fijn. Meng het limoensap met de chilipeper, rode ui, lente-ui, honing, tabasco en olijfolie en laat de vis hierin minstens 15 minuten marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat 4 hoopjes geraspte kaas. Zet 5 à 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Leg de kaasplakjes, als ze nog heet zijn, op een smalle deegroller en laat zo afkoelen.

  3. 3

    Vul elk parmezaankuipje met de ceviche. Werk af met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.