Pastaschelp gevuld met mosseltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastaschelp gevuld met mosseltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje met mosselen. Perfect voor een etentje met vrienden of een feestelijk etentje voor Pasen of Kerstmis. 

bereiding
  1. 1

    Plet voor de kruidenolie de teentjes look. Meng met 4 eetlepels olijfolie, de fijngehakte peterselie, de blaadjes van de takjes tijm, basilicum en peper en zout.

  2. 2

    Kook de pastaschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe de mosselen in een warme kookpot. Kruid ze met peper en zout en voeg de witte wijn of Noilly Prat toe. Dek af en laat ze in enkele minuten garen. Van zodra de schelpen beginnen open te gaan, giet je ze af. Laat afkoelen en haal ze uit de schelp.

  3. 3

    Meng de mosselen met de kruidenolie en leg ze in een pastaschelp. Werk af met een beetje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Plet voor de kruidenolie de teentjes look. Meng met 4 eetlepels olijfolie, de fijngehakte peterselie, de blaadjes van de takjes tijm, basilicum en peper en zout.

  2. 2

    Kook de pastaschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe de mosselen in een warme kookpot. Kruid ze met peper en zout en voeg de witte wijn of Noilly Prat toe. Dek af en laat ze in enkele minuten garen. Van zodra de schelpen beginnen open te gaan, giet je ze af. Laat afkoelen en haal ze uit de schelp.

  3. 3

    Meng de mosselen met de kruidenolie en leg ze in een pastaschelp. Werk af met een beetje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.