Quiche met amandelbodem, rode biet en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met amandelbodem, rode biet en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere herfstquiche met rode biet, tijm en mozzarella. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng het amandelpoeder met het lijnzaad, de pompoenpitten, zout, boter en ei tot een deegbal. Bekleed de bodem en de randen van een springvorm met het deeg. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room.

  3. 3

    Snij de rode biet in grove stukken en leg ze in de gebakken quiche. Verdeel er de ei-vulling over en werk af met de mozzarella-bolletjes en verse tijm. Bak nog 15 à 20 minuten.

  4. 4

    Snij de rode ui in fijne ringen en strooi over de quiche.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng het amandelpoeder met het lijnzaad, de pompoenpitten, zout, boter en ei tot een deegbal. Bekleed de bodem en de randen van een springvorm met het deeg. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room.

  3. 3

    Snij de rode biet in grove stukken en leg ze in de gebakken quiche. Verdeel er de ei-vulling over en werk af met de mozzarella-bolletjes en verse tijm. Bak nog 15 à 20 minuten.

  4. 4

    Snij de rode ui in fijne ringen en strooi over de quiche.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.