Recept

Aardappelkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Superfeestelijk en makkelijk te maken. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, rasp ze grof en duw het vocht eruit met een zeef. Snipper de ui fijn.

  2. 2

    Meng de geraspte aardappel met de gesnipperde ui en de Parmezaan, doe er 2 eetlepels gesmolten boter bij en roer opnieuw.

  3. 3

    Smelt de overige boter in een grote pan, maak hoopjes van het aardappelmengsel en bak de koekjes 3-4 minuten aan elke kant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Doe de Griekse yoghurt in een kommetje, lepel er de knoflookolie over en werk af met de dille. Serveer de aardappelkoekjes tussen vellen bakpapier.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelkoekjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!