Capellini met mozzarella, zalm en broccoli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Capellini met mozzarella, zalm en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere pasta met zalm en kaas; en écht bordje comfort. 

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snipper fijn. Was de broccoli en verdeel in roosjes.

  2. 2

    Verwarm wat olijfolie in een grote pan en fruit de knoflook met de chilivlokken glazig, voeg de broccoli en ansjovissen toe en stoof kort aan. Giet zoveel water in de pan dat alles net onder staat, breng aan de kook en voeg de pasta toe, laat zachtjes koken tot pasta en broccoli gaar zijn (± 4 minuten). Giet zo nodig af.

  3. 3

    Snij de zalm in stukken, en bak ze aan beide kanten kort aan. Leg ze bij de pasta, en laat nog even doorwarmen. Werk af met mozzarella, wat extra olijfolie, chilivlokken, peper, en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snipper fijn. Was de broccoli en verdeel in roosjes.

  2. 2

    Verwarm wat olijfolie in een grote pan en fruit de knoflook met de chilivlokken glazig, voeg de broccoli en ansjovissen toe en stoof kort aan. Giet zoveel water in de pan dat alles net onder staat, breng aan de kook en voeg de pasta toe, laat zachtjes koken tot pasta en broccoli gaar zijn (± 4 minuten). Giet zo nodig af.

  3. 3

    Snij de zalm in stukken, en bak ze aan beide kanten kort aan. Leg ze bij de pasta, en laat nog even doorwarmen. Werk af met mozzarella, wat extra olijfolie, chilivlokken, peper, en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.