Ovenschotel zalm 'caprese'
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenschotel zalm 'caprese'

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor maar € 2,50 per persoon!

bereiding
  1. 1

    Ontdooi de zalm. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in plakken. Stoom of kook de aardappelen beetgaar.

  3. 3

    Doe een beetje olijfolie in een ovenschaal en leg er de aardappelplakjes in. Leg de zalm op de aardappelen en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij de tomaat en de mozzarella in plakken, schik ze afwisselend op de vis. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met basilicum. Zet 15 minuten in de oven en werk af met enkele blaadjes vers basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Ontdooi de zalm. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in plakken. Stoom of kook de aardappelen beetgaar.

  3. 3

    Doe een beetje olijfolie in een ovenschaal en leg er de aardappelplakjes in. Leg de zalm op de aardappelen en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij de tomaat en de mozzarella in plakken, schik ze afwisselend op de vis. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met basilicum. Zet 15 minuten in de oven en werk af met enkele blaadjes vers basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.