Recept

Chocoladetruffels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het beste recept voor deze heerlijke klassieker. 

bereiding
  1. 1

    Meng de boter met de eidooiers en suiker. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat 5 minuten afkoelen. Meng de chocolade met het botermengsel en de rum. Klop het met de mixer tot een romig geheel. Laat 1,5 uur opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Klop het opnieuw met de mixer in 5 minuten luchtig. Strijk het mengsel uit op een bakplaat en laat het 4 uur op een koele plaats opstijven.

  3. 3

    Steek er vormpjes uit. Wentel ze tenslotte door gezeefde cacaopoeder of gehakte pistachenootjes.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladetruffels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!