Recept

Speculaas (basisrecept)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk knapperige speculaas bij je koffie: die bak je voortaan zelf! Je speculaaskoekjes zijn ook prima geschikt om te versieren.

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten met 90 à 100 ml water tot een soepel deeg. Wikkel het in vershoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Steek er met verschillende vormpjes koekjes uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  3. 3

    Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Speculaas (basisrecept)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten met 90 à 100 ml water tot een soepel deeg. Wikkel het in vershoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Steek er met verschillende vormpjes koekjes uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  3. 3

    Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!