Recept

Laksa met vis & scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere Oosterse maaltijdsoep met vis en scampi's. 

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook, schil de gember en hak beide fijn. Hak de pinda's grof. Laat alles samen even stoven in een hete wok met olie. Laat de currypasta even meestoven, blus dan met de bouillon en giet de kokosmelk erbij. Breng aan de kook en laat het ongeveer 5 minuten sudderen.


  2. 2

    Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 Snij de maïs in hapklare stukken. Spoel de peultjes en halveer ze schuin. Spoel de vis en de garnalen, dep ze droog en snij de vis in hapklare stukken.

  3. 3

    Voeg de vis met de peultjes, de maïs en de erwten bij de laksa en laat het ongeveer 5 minuten garen op een matig vuur.
 Meng kort voor het serveren de uitgelekte noedels erdoorheen en breng het op smaak met sojasaus. Bestrooi met koriander en serveer.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Laksa met vis & scampi's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!