Penne met 3 tomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met 3 tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk tomatentrio als dressing

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de kerstomaten.

    Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.

    Snij de pruimtomaten in vier, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

    Snipper de knoflook.

    Hak een tiental basilicumblaadjes fijn.

  2. 2

    Doe alles in een kom, schenk er ruim olijfolie over en breng op smaak met vers gemalen peper en zout.

    Laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Kook de penne beetgaar in voldoende gezouten water.

  4. 4

    Meng de penne met de tomaten en serveer met verse rucola.

    Deze pasta kan zowel lauw als koud gegeten worden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de kerstomaten.

    Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.

    Snij de pruimtomaten in vier, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

    Snipper de knoflook.

    Hak een tiental basilicumblaadjes fijn.

  2. 2

    Doe alles in een kom, schenk er ruim olijfolie over en breng op smaak met vers gemalen peper en zout.

    Laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Kook de penne beetgaar in voldoende gezouten water.

  4. 4

    Meng de penne met de tomaten en serveer met verse rucola.

    Deze pasta kan zowel lauw als koud gegeten worden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.