Casarecce met rosbief en ovengebakken kerstomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Casarecce met rosbief en ovengebakken kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je kunt de casarecce ook vervangen door fusilli, penne of rigatoni.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C. Leg de tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel ze met wat olijfolie. Spoel de rozemarijn, laat uitlekken en voeg samen met de teentjes knoflook bij de kerstomaten. Schuif 1 uur in de oven.

  2. 2

    Kook de pasta gaar volgens de instructies op het pak, giet af.

  3. 3

    Meng de wittewijnazijn met 2 eetlepels olijfolie en besprenkel er de rucola mee. Hussel de rucola door de pasta en verdeel over de borden.

  4. 4

    Snij de rosbief in flinterdunne plakjes. Schik de kerstomaatjes op de pasta en serveer er enkele plakjes rosbief bij. Werk af met geraspte parmezaan, de verse kruiden en breng op smaak met peper en grof zeezout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C. Leg de tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel ze met wat olijfolie. Spoel de rozemarijn, laat uitlekken en voeg samen met de teentjes knoflook bij de kerstomaten. Schuif 1 uur in de oven.

  2. 2

    Kook de pasta gaar volgens de instructies op het pak, giet af.

  3. 3

    Meng de wittewijnazijn met 2 eetlepels olijfolie en besprenkel er de rucola mee. Hussel de rucola door de pasta en verdeel over de borden.

  4. 4

    Snij de rosbief in flinterdunne plakjes. Schik de kerstomaatjes op de pasta en serveer er enkele plakjes rosbief bij. Werk af met geraspte parmezaan, de verse kruiden en breng op smaak met peper en grof zeezout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.