Pittige struisvogelsteak met lauwe quinoasalade en tomatenrelish
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige struisvogelsteak met lauwe quinoasalade en tomatenrelish

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een origineel en gezond gerecht om mee uit te pakken. 

bereiding
  1. 1

    Meng de tuinkruiden met de cayennepeper en 4 eetlepels olijfolie. Verkruimel er het bouillonblokje door. Meng goed. Wrijf het vlees rondom goed in met het mengsel en laat kort marineren.

  2. 2

    Kook de quinoa gaar in de groentebouillon. Giet af en meng er de lente-uitjes en de paprika onder.

  3. 3

    Bak de kerstomaatjes in wat olijfolie en giet er de balsamico bij. Kruid met peper en zout. Laat een 8-tal minuten sudderen.

  4. 4

    Verhit een grillpan en gril het vlees 4 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte van het vlees en de gewenste gaarheid. Serveer het vlees met de quinoa en de tomatenrelish. Werk af met munt en waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de tuinkruiden met de cayennepeper en 4 eetlepels olijfolie. Verkruimel er het bouillonblokje door. Meng goed. Wrijf het vlees rondom goed in met het mengsel en laat kort marineren.

  2. 2

    Kook de quinoa gaar in de groentebouillon. Giet af en meng er de lente-uitjes en de paprika onder.

  3. 3

    Bak de kerstomaatjes in wat olijfolie en giet er de balsamico bij. Kruid met peper en zout. Laat een 8-tal minuten sudderen.

  4. 4

    Verhit een grillpan en gril het vlees 4 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte van het vlees en de gewenste gaarheid. Serveer het vlees met de quinoa en de tomatenrelish. Werk af met munt en waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.