Saté van scampi's en mango op citroengras
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saté van scampi's en mango op citroengras

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Scampi saté met mango

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s – laat het staartje eraan – en verwijder het zwarte darmkanaal.

  2. 2

    Maak de scampimarinade: meng de citroenschil, het -sap, de peterselie, de olijfolie, de geperste knoflook en de honing. Roer dit door de scampi’s. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de mango in stukjes van ongeveer 2 à 3 cm. Halveer de citroengrasstengels in de lengte.

  4. 4

    Prik eerst met een satéstokje gaatjes in de scampi’s en de stukjes mango. Prik dan de mangostukjes en scampi’s op de citroengrasstengels.

  5. 5

    Leg ze aan elke kant enkele minuten op de barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s – laat het staartje eraan – en verwijder het zwarte darmkanaal.

  2. 2

    Maak de scampimarinade: meng de citroenschil, het -sap, de peterselie, de olijfolie, de geperste knoflook en de honing. Roer dit door de scampi’s. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de mango in stukjes van ongeveer 2 à 3 cm. Halveer de citroengrasstengels in de lengte.

  4. 4

    Prik eerst met een satéstokje gaatjes in de scampi’s en de stukjes mango. Prik dan de mangostukjes en scampi’s op de citroengrasstengels.

  5. 5

    Leg ze aan elke kant enkele minuten op de barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.