Groene Thaise curry met koolraapjes en pinda's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groene Thaise curry met koolraapjes en pinda's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Thaise curry met pinda's 

bereiding
  1. 1

    Verhit de olie in een wok en voeg de currypasta, de gember en de kaffirlimoenblaadjes toe. Roerbak 2 minuten en voeg de knoflook toe. Wok verder.

  2. 2

    Giet er de groentebouillon en de kokosmelk bij. Breng zachtjes aan de kook, voeg de koolraapjes toe en laat zo’n 20 à 25 min. sudderen, terwijl je af en toe roert.

  3. 3

    Breng op smaak met vissaus, sojasaus, limoensap en peper en zout. Voeg er ten slotte de pinda’s aan toe. Serveer de curry met de jasmijnrijst. Werk af met limoenpartjes en fijngesneden lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit de olie in een wok en voeg de currypasta, de gember en de kaffirlimoenblaadjes toe. Roerbak 2 minuten en voeg de knoflook toe. Wok verder.

  2. 2

    Giet er de groentebouillon en de kokosmelk bij. Breng zachtjes aan de kook, voeg de koolraapjes toe en laat zo’n 20 à 25 min. sudderen, terwijl je af en toe roert.

  3. 3

    Breng op smaak met vissaus, sojasaus, limoensap en peper en zout. Voeg er ten slotte de pinda’s aan toe. Serveer de curry met de jasmijnrijst. Werk af met limoenpartjes en fijngesneden lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.