Thaïse aubergines
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Thaïse aubergines

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo heb je aubergines nog nooit geproefd!

bereiding
  1. 1

    Halveer de aubergines in de lengte. Snij in elke helft ondiepe kruisjes en bestrooi ze gul met zout en de tandoori masala. Laat ze 1 uur staan en knijp vervolgens het vocht uit de auberginehelften. Bestrijk elke helft met olijfolie en zet ze 30 minuten in een op 160°C voorverwarmde oven. Bestrijk ze elke 10 min. opnieuw met olie.

  2. 2

    Meng de groene currypasta met de eidooiers, de honing, het limoensap, de limoenschil en de sojasaus. Verdeel dit over de auberginehelften en zet ze nog 10 min in de oven.

  3. 3

    Werk af met grofgehakte pinda's, fijngesneden lenteuitjes, koriander en schapenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de aubergines in de lengte. Snij in elke helft ondiepe kruisjes en bestrooi ze gul met zout en de tandoori masala. Laat ze 1 uur staan en knijp vervolgens het vocht uit de auberginehelften. Bestrijk elke helft met olijfolie en zet ze 30 minuten in een op 160°C voorverwarmde oven. Bestrijk ze elke 10 min. opnieuw met olie.

  2. 2

    Meng de groene currypasta met de eidooiers, de honing, het limoensap, de limoenschil en de sojasaus. Verdeel dit over de auberginehelften en zet ze nog 10 min in de oven.

  3. 3

    Werk af met grofgehakte pinda's, fijngesneden lenteuitjes, koriander en schapenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.