Recept

Thaise rijstnoedelsalade met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke genieten met deze Thaise rijstnoedelsalade met scampi's

bereiding
  1. 1

    Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken. Kook de sperziebonen in water met wat zout in 4 minuten beetgaar. Laat uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Meng het limoensap met de vissaus, suiker, knoflook, gember en 3 el zonnebloemolie tot de suiker is opgelost. Meng de dressing met de mihoen. Proef en voeg naar smaak peper en zout (of meer vissaus) toe. Als je het frisser wilt voeg je meer limoensap toe.

  3. 3

    Schep de sperziebonen, scampi's, bosui en de kruiden erdoor. Laat even staan en proef of er nog iets bij moet. 

  4. 4

    Garneer met de pinda’s. Voeg rode peper naar smaak toe.

    Tip: Houd je niet van pikant? Verwijder dan de zaadlijsten van de peper. Of laat de peper weg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!