Lasagnecupcakes met pastinaak, pijnboompitten en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lasagnecupcakes met pastinaak, pijnboompitten en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als hapje of verrassend voorgerecht

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Stoof de pastinaak 5 minuten in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Doe hetzelfde met de knolselder.

  2. 2

    Vet 12 muffinvormpjes in met olijfolie. Leg er 2  wontonvellen of brickdeeg vierkantjes in. Beleg met de knolselder, wat tijmblaadjes, pastinaak, plakjes tomaat en pijnboompitten. Leg er een deegvelletje op en herhaal opnieuw. Eindig met wat geitenkaas en pijnboompitten.

  3. 3

    Zet 25 minuten in de oven. Werk af met een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Stoof de pastinaak 5 minuten in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Doe hetzelfde met de knolselder.

  2. 2

    Vet 12 muffinvormpjes in met olijfolie. Leg er 2  wontonvellen of brickdeeg vierkantjes in. Beleg met de knolselder, wat tijmblaadjes, pastinaak, plakjes tomaat en pijnboompitten. Leg er een deegvelletje op en herhaal opnieuw. Eindig met wat geitenkaas en pijnboompitten.

  3. 3

    Zet 25 minuten in de oven. Werk af met een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.