Pizza met tomaat en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met tomaat en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Italiaans hapje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 225° C. Steek 16 rondjes (van 10 cm diameter) uit het pizzadeeg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Snij de champignons in plakjes. Snij de tomaatjes in kleine stukjes.

  3. 3

    Breng de passata op smaak met oregano, tijm, peper en zout. Verdeel de saus over de pizzabodempjes.

  4. 4

    Verdeel er de tomaatjes en de champignons over. Schep op elke pizza een koffielepeltje geitenkaas en duw er een olijf in.

  5. 5

    Bak de pizza’s 12 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met een druppeltje pikante olie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 225° C. Steek 16 rondjes (van 10 cm diameter) uit het pizzadeeg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Snij de champignons in plakjes. Snij de tomaatjes in kleine stukjes.

  3. 3

    Breng de passata op smaak met oregano, tijm, peper en zout. Verdeel de saus over de pizzabodempjes.

  4. 4

    Verdeel er de tomaatjes en de champignons over. Schep op elke pizza een koffielepeltje geitenkaas en duw er een olijf in.

  5. 5

    Bak de pizza’s 12 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met een druppeltje pikante olie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.