Toast met geitenkaas en vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast met geitenkaas en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mag het iets meer zijn? Werk dan af met geroosterde pijnboompitjes.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij 8 sneetjes van het stokbrood, leg ze op een bakplaat en bak ze in 4-5 minuten licht krokant.

  2. 2

    Snij de vijgen in parten. Verwarm de balsamicoazijn met de honing in een pannetje. Leg er de vijgen in en laat ze karamelliseren. Kruid met een beetje peper. Haal uit de pan.

  3. 3

    Bestrijk de broodsneetjes met zachte geitenkaas en beleg met de gekaramelliseerde vijgen. Werk af met een toefje van de scheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij 8 sneetjes van het stokbrood, leg ze op een bakplaat en bak ze in 4-5 minuten licht krokant.

  2. 2

    Snij de vijgen in parten. Verwarm de balsamicoazijn met de honing in een pannetje. Leg er de vijgen in en laat ze karamelliseren. Kruid met een beetje peper. Haal uit de pan.

  3. 3

    Bestrijk de broodsneetjes met zachte geitenkaas en beleg met de gekaramelliseerde vijgen. Werk af met een toefje van de scheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.