• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van Sandra Bekkari: Gegratineerd vispannetje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C op de grillstand.

  2. 2

    Stoom de bloemkool goed gaar.

  3. 3

    Verhit wat olijfolie in een grote pan. Roerbak de ui, selder, venkel, laurier en tijm tot de groenten beetgaar zijn. Kruid naar smaak met peper en zout.

  4. 4

    Mix de bloemkool in de blender met de rijstdrink en een scheutje olijfolie. Kruid af met nootmuskaat, zwarte peper en zout. Meng met de helft van de gratinkaas.

  5. 5

    Schik de groenten in de ovenschaal en leg de vis erop. Kruid met peper en enkele verse tijmblaadjes.

  6. 6

    Overgiet het geheel met de bloemkoolsaus, strooi de rest van de gratinkaas erover en plaats 15 minuten in de voorverwarmde oven tot er een goudbruin korstje ontstaat.

bereiding

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C op de grillstand.

  2. 2

    Stoom de bloemkool goed gaar.

  3. 3

    Verhit wat olijfolie in een grote pan. Roerbak de ui, selder, venkel, laurier en tijm tot de groenten beetgaar zijn. Kruid naar smaak met peper en zout.

  4. 4

    Mix de bloemkool in de blender met de rijstdrink en een scheutje olijfolie. Kruid af met nootmuskaat, zwarte peper en zout. Meng met de helft van de gratinkaas.

  5. 5

    Schik de groenten in de ovenschaal en leg de vis erop. Kruid met peper en enkele verse tijmblaadjes.

  6. 6

    Overgiet het geheel met de bloemkoolsaus, strooi de rest van de gratinkaas erover en plaats 15 minuten in de voorverwarmde oven tot er een goudbruin korstje ontstaat.

bereiding

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.