• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van Sandra Bekkari: Soep van geroosterde wortel en venkel met gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker, eenvoudig recept van Sandra Bekkari.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Doe de wortelschijfjes, de venkel, de ui en knoflook op een bakplaat, besprenkel met wat olijfolie en meng. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Rooster de groenten 30 minuten in de voorverwarmde oven. Roer regelmatig om.

  4. 4

    Verwijder de schil van de knoflook. Doe de geroosterde groenten in een kookpot, voeg er de groentebouillon, de gember en wat komijn aan toe en laat een 15-tal minuten koken.

  5. 5

    Mix de soep en dien op met de sesamzaadjes en wat loof van de venkel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Doe de wortelschijfjes, de venkel, de ui en knoflook op een bakplaat, besprenkel met wat olijfolie en meng. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Rooster de groenten 30 minuten in de voorverwarmde oven. Roer regelmatig om.

  4. 4

    Verwijder de schil van de knoflook. Doe de geroosterde groenten in een kookpot, voeg er de groentebouillon, de gember en wat komijn aan toe en laat een 15-tal minuten koken.

  5. 5

    Mix de soep en dien op met de sesamzaadjes en wat loof van de venkel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.