• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van Sandra Bekkari: Soep van geroosterde wortel en venkel met gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker, eenvoudig recept van Sandra Bekkari.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Doe de wortelschijfjes, de venkel, de ui en knoflook op een bakplaat, besprenkel met wat olijfolie en meng. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Rooster de groenten 30 minuten in de voorverwarmde oven. Roer regelmatig om.

  4. 4

    Verwijder de schil van de knoflook. Doe de geroosterde groenten in een kookpot, voeg er de groentebouillon, de gember en wat komijn aan toe en laat een 15-tal minuten koken.

  5. 5

    Mix de soep en dien op met de sesamzaadjes en wat loof van de venkel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Doe de wortelschijfjes, de venkel, de ui en knoflook op een bakplaat, besprenkel met wat olijfolie en meng. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Rooster de groenten 30 minuten in de voorverwarmde oven. Roer regelmatig om.

  4. 4

    Verwijder de schil van de knoflook. Doe de geroosterde groenten in een kookpot, voeg er de groentebouillon, de gember en wat komijn aan toe en laat een 15-tal minuten koken.

  5. 5

    Mix de soep en dien op met de sesamzaadjes en wat loof van de venkel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!