Gekaramelliseerde citrusvruchten met crunchy noten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gekaramelliseerde citrusvruchten met crunchy noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng in een kom de pistachenoten, de amandelschilfers en de pompoenpitten. Rooster in een pan. Zet opzij.

  2. 2

    Los de kokosbloesemsuiker op in 1 el water. Voeg de kokosolie en zout toe. 

  3. 3

    Halveer de citrusvruchten en bestrijk met de kokossiroop. Rooster 3 à 5 minuten op de gril of bakplaat of tot ze mooi gekaramelliseerd zijn. Dresseer op het bord en bestrooi rijkelijk met geroosterde noten. Serveer met een toefje Griekse yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng in een kom de pistachenoten, de amandelschilfers en de pompoenpitten. Rooster in een pan. Zet opzij.

  2. 2

    Los de kokosbloesemsuiker op in 1 el water. Voeg de kokosolie en zout toe. 

  3. 3

    Halveer de citrusvruchten en bestrijk met de kokossiroop. Rooster 3 à 5 minuten op de gril of bakplaat of tot ze mooi gekaramelliseerd zijn. Dresseer op het bord en bestrooi rijkelijk met geroosterde noten. Serveer met een toefje Griekse yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.