Kerstgranola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kerstgranola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de havermout met de cashewnoten, de hazelnoten, de pistachenoten, de pompoenzaden, de walnoten, de zonnebloempitten en de amandelschilfers.

  2. 2

    Verwarm de appelmoes in een klein pannetje met de honing, de kaneel, het gemberpoeder, de bruine suiker en de vanillesuiker. Giet dit mengsel samen met de olie over de havermoutmengeling. Meng goed en spreid alles uit over twee grote met bakpapier beklede bakplaten.

  3. 3

    Bak 25 minuten in de oven en roer regelmatig om, zo kan alles gelijkmatig kleuren.

  4. 4

    Doe alles terug in de grote kom en meng er de rozijnen en cranberry’s door. Laat afkoelen en verdeel over bokalen of kleine zakjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de havermout met de cashewnoten, de hazelnoten, de pistachenoten, de pompoenzaden, de walnoten, de zonnebloempitten en de amandelschilfers.

  2. 2

    Verwarm de appelmoes in een klein pannetje met de honing, de kaneel, het gemberpoeder, de bruine suiker en de vanillesuiker. Giet dit mengsel samen met de olie over de havermoutmengeling. Meng goed en spreid alles uit over twee grote met bakpapier beklede bakplaten.

  3. 3

    Bak 25 minuten in de oven en roer regelmatig om, zo kan alles gelijkmatig kleuren.

  4. 4

    Doe alles terug in de grote kom en meng er de rozijnen en cranberry’s door. Laat afkoelen en verdeel over bokalen of kleine zakjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.