Recept

Lauwe aardappelsalade met gerookte zalm, appel en een zachtgekookt eitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie: “Dit gerecht is ook lekker met krokant gebakken spekjes in plaats van gerookte zalm.” 

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat ze even uitdampen.

  2. 2

    Maak de dressing. Klop de ingrediënten los en meng de dressing voorzichtig onder de nog warme aardappelen.

  3. 3

    Spoel de appelen en snij in plakjes. Snij de rode bieten in partjes. Meng onder de lauwe aardappelen.

  4. 4

    Kook de eitjes in 6 minuten half-hard. Doe de eieren meteen in koud water om het kookproces te stoppen en pel ze voorzichtig. Dat lukt goed in een kommetje met koud water.

  5. 5

    Werk de lauwe aardappelsalade af met de gerookte zalm, een gehalveerd eitje, nog wat gesnipperde bieslook en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lauwe aardappelsalade met gerookte zalm, appel en een zachtgekookt eitje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!