• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolade lava cake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210 °C.
     

  2. 2

    Klop de eieren en de dooier met de suiker tot een glad beslag.

  3. 3

    Laat de chocolade en de boter smelten in een au bain-marie of in de magnetron. Roer goed glad. Schenk er de helft van het eimengsel bij. Roer glad.

  4. 4

    Voeg het chocolademengsel aan de rest van het eimengsel toe. Meng voorzichtig. Strooi er de gezeefde bloem bij. Spatel luchtig om en om tot de bloem volledig opgenomen is.

  5. 5

    Vet de 6 ovenschaaltjes goed in en bestuif ze met bloem. Verdeel het chocolademengsel over de schaaltjes.

  6. 6

    Bak 8 minuten in het midden van de oven. Garneer met frambozen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210 °C.
     

  2. 2

    Klop de eieren en de dooier met de suiker tot een glad beslag.

  3. 3

    Laat de chocolade en de boter smelten in een au bain-marie of in de magnetron. Roer goed glad. Schenk er de helft van het eimengsel bij. Roer glad.

  4. 4

    Voeg het chocolademengsel aan de rest van het eimengsel toe. Meng voorzichtig. Strooi er de gezeefde bloem bij. Spatel luchtig om en om tot de bloem volledig opgenomen is.

  5. 5

    Vet de 6 ovenschaaltjes goed in en bestuif ze met bloem. Verdeel het chocolademengsel over de schaaltjes.

  6. 6

    Bak 8 minuten in het midden van de oven. Garneer met frambozen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.