• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Biefstuk tagliata met pasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Fruit aan in een steelpannetje met wat olijfolie. Voeg de tomatenblokjes, oregano, zout, peper, cayennepeper en knoflookpeper toe. Laat op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 15 minuten.

  2. 2

    Strijk het vlees in met olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de biefstukken heel kort op de BBQ.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Spoel de rucola, snij de zongedroogde tomaten in reepjes.

  6. 6

    Meng 4 el olijfolie met balsamico-azijn. Breng op smaak met peper en zout. Schud alles goed door. Giet de vinaigrette over de salade.

  7. 7

    Haal van de BBQ en laat even rusten onder aluminiumfolie.

  8. 8

    Meng de spaghetti met de saus. Leg een portie spaghetti op een bord.

  9. 9

    Snij het vlees in plakken van ongeveer 1 cm dikte.

  10. 10

    Leg er de tagliata bij, werk af met de rucola, zongedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Fruit aan in een steelpannetje met wat olijfolie. Voeg de tomatenblokjes, oregano, zout, peper, cayennepeper en knoflookpeper toe. Laat op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 15 minuten.

  2. 2

    Strijk het vlees in met olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de biefstukken heel kort op de BBQ.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Spoel de rucola, snij de zongedroogde tomaten in reepjes.

  6. 6

    Meng 4 el olijfolie met balsamico-azijn. Breng op smaak met peper en zout. Schud alles goed door. Giet de vinaigrette over de salade.

  7. 7

    Haal van de BBQ en laat even rusten onder aluminiumfolie.

  8. 8

    Meng de spaghetti met de saus. Leg een portie spaghetti op een bord.

  9. 9

    Snij het vlees in plakken van ongeveer 1 cm dikte.

  10. 10

    Leg er de tagliata bij, werk af met de rucola, zongedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.