Wortel-hamrolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wortel-hamrolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schraap de wortelen, halveer ze in de lengte en blancheer ze 6 à 8 minuten. Laat even uitlekken.

  2. 2

    Snij het kruimeldeeg in 10 lange, puntige driehoekjes (± 20 cm lang).

  3. 3

    Leg telkens een plakje kaas, ham en een wortel op het smalste gedeelte van het deegdriehoekje en rol op.

  4. 4

    Bestrijk de naden met losgeklopt eigeel en bestrooi de rolletjes met sesamzaadjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schraap de wortelen, halveer ze in de lengte en blancheer ze 6 à 8 minuten. Laat even uitlekken.

  2. 2

    Snij het kruimeldeeg in 10 lange, puntige driehoekjes (± 20 cm lang).

  3. 3

    Leg telkens een plakje kaas, ham en een wortel op het smalste gedeelte van het deegdriehoekje en rol op.

  4. 4

    Bestrijk de naden met losgeklopt eigeel en bestrooi de rolletjes met sesamzaadjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.