Gehaktspiesje met knoflooksaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktspiesje met knoflooksaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een ware kinderfavoriet

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui. Hak de knoflook, rozemarijn, peterselie en munt fijn. 

  2. 2

    Meng het lamsgehakt met het broodkruim, het ei, de grenadine, de ui, de knoflook, de rozemarijn, de peterselie en de munt. Kneed het mengsel goed door. 

  3. 3

    Rol er worstjes van en rijg ze aan spiesjes. Bak ze in grillpan, of zet ze een kwartiertje in een op 180° C voorverwarmde oven, tot het vlees goed gaar is. 

  4. 4

    Serveer op een bedje van jonge spinazie en granaatappelpitjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui. Hak de knoflook, rozemarijn, peterselie en munt fijn. 

  2. 2

    Meng het lamsgehakt met het broodkruim, het ei, de grenadine, de ui, de knoflook, de rozemarijn, de peterselie en de munt. Kneed het mengsel goed door. 

  3. 3

    Rol er worstjes van en rijg ze aan spiesjes. Bak ze in grillpan, of zet ze een kwartiertje in een op 180° C voorverwarmde oven, tot het vlees goed gaar is. 

  4. 4

    Serveer op een bedje van jonge spinazie en granaatappelpitjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!