Recept

Spaghetti met gehaktsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De eeuwige klassieker

bereiding
  1. 1

    Laat het gehakt rul bakken in een beetje olie.

  2. 2

    Doe er de ui, de wortelen en de knoflook bij.

    Schep goed om.

  3. 3

    Voeg er de tomaatblokjes, de bouillon en de oregano aan toe.

    Dek af en laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan, of tot de wortelen beetgaar zijn.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

    Giet af.

  5. 5

    Breng de gehaktsaus op smaak met peper en zout.

    Vermeng ze meteen met de pasta.

    Serveer met de kaas in een kommetje apart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met gehaktsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!