Recept

Avocado cheesecake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mag het eens een cheesecake anders-dan-anders zijn? Een slaatje erbij, en klaar is je lunch.

bereiding
  1. 1

    Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Ontpit de dadels en doe ze samen met de noten, het kokospoeder en een snuifje zout in een blender. Mix fijn. Verdeel het mengsel over de springvorm, duw de vulling goed aan met de bolle kant van een lepel en zet in de koelkast.

  2. 2

    Snij de avocado's doormidden, verwijder de schil en de pit en doe het vruchtvlees in een blender. Voeg het limoensap en de schil, de roomkaas, de kokosolie, de honing en een snuifje zout toe en mix tot een romig mengsel. Giet dit mengsel in de bakvorm, bedek met plastic folie en zet minstens 4 uur in de koelkast. 

  3. 3

    Snij de taart rondom voorzichtig los van de springvorm en verwijder de ring. Bestrooi met extra kokospoeder, limoenschil en nog wat gehakte noten. Bedruppel met extra honing en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Avocado cheesecake

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!