Avocadotartaar met roze pompelmoes en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Avocadotartaar met roze pompelmoes en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wist je dat pompelmoes, feta en avocado heerlijk samengaan? 

bereiding
  1. 1

    Pers de limoen. Snij de pompelmoes à vif - tot op het vruchtvlees – en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Spoel de koriander en hak ‘m fijn. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Pel en snipper de rode ui. Snij de feta in blokjes van 0,5 cm. Verwijder de schil en de pit van de avocado en snij het vruchtvlees in blokjes van 0,5 cm.

  2. 2

    Meng het limoensap met de mosterd en de honing. Kruid met peper en zout en voeg de gehakte koriander toe. Meng deze dressing onder de avocado en meng er ook de rode ui, feta en pompelmoes onder.

  3. 3

    Spoel de little gem-sla en maak de blaadjes los. Leg ze op een groot bord en vul ze met de avocadotartaar. Werk af met enkele blaadjes koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pers de limoen. Snij de pompelmoes à vif - tot op het vruchtvlees – en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Spoel de koriander en hak ‘m fijn. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Pel en snipper de rode ui. Snij de feta in blokjes van 0,5 cm. Verwijder de schil en de pit van de avocado en snij het vruchtvlees in blokjes van 0,5 cm.

  2. 2

    Meng het limoensap met de mosterd en de honing. Kruid met peper en zout en voeg de gehakte koriander toe. Meng deze dressing onder de avocado en meng er ook de rode ui, feta en pompelmoes onder.

  3. 3

    Spoel de little gem-sla en maak de blaadjes los. Leg ze op een groot bord en vul ze met de avocadotartaar. Werk af met enkele blaadjes koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.