Recept

Spaanse beignets

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spaanse authenticiteit in je gebak

bereiding
  1. 1

    Klop 3 eieren luchtig op met 150 g suiker.

    Voeg er 50 g gesmolten boter, een zakje gistpoeder, 50 ml anijslikeur en de rasp van 1 limoen aan toe.

  2. 2

    Strooi 400 g bloem op en een proper werkvlak en maak er een kuiltje in.

    Giet er het eimengsel in en meng.

  3. 3

    Voeg nog een mespuntje zout toe en kneed flink tot een homogeen deeg.

    Laat 1/2 uur rusten.

  4. 4

    Kneed nog even door en maak er vingerdikke worstjes van die u vervolgens oprolt tot ringen.

  5. 5

    Frituur mooi goudbruin op 180 °C.

    Strooi er nog een beetje poedersuiker over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaanse beignets

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!