Zarzuela
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zarzuela

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spaans eenpansgerecht

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de uien en de knoflook. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  2. 2

    Doe de wijn, brandy en visbouillon in een pannetje en laat inkoken tot 2/3 van het volume. Laat de amandelen goudgeel kleuren in olijfolie, hou ze apart.

  3. 3

    Snij de vis in stukken en de inktvis in ringen. Bestrooi ze met bloem en laat ze kleuren in olijfolie. Haal ze uit de pan, en stoof er de ui en de knoflook in.

  4. 4

    Doe de tomaten bij de ui en overgiet met de ingekookte bouillon. Voeg de peterselie en amandelen toe. Leg er de mosselen bovenop en laat 10 minuten zachtjes sudderen. Zet dan nog 5 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de uien en de knoflook. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  2. 2

    Doe de wijn, brandy en visbouillon in een pannetje en laat inkoken tot 2/3 van het volume. Laat de amandelen goudgeel kleuren in olijfolie, hou ze apart.

  3. 3

    Snij de vis in stukken en de inktvis in ringen. Bestrooi ze met bloem en laat ze kleuren in olijfolie. Haal ze uit de pan, en stoof er de ui en de knoflook in.

  4. 4

    Doe de tomaten bij de ui en overgiet met de ingekookte bouillon. Voeg de peterselie en amandelen toe. Leg er de mosselen bovenop en laat 10 minuten zachtjes sudderen. Zet dan nog 5 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.