Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uit Spanje

bereiding
  1. 1

    Fruit de knoflook en rode ui in olijfolie. Voeg de tomaten, tijm en tomatenpuree toe. Laat 20 minuten inkoken. Zet opzij en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en bekleed er individuele taartvormpjes mee. Prik er met een vork gaatjes in.

  3. 3

    Doe de plakjes chorizo in een pan zonder extra vetstof en bak ze 5 minuten.

  4. 4

    Lepel de tomatensaus in de quichevormpjes. Verdeel de in stukjes gesneden paprika, chorizo en manchego over de saus. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met extra olijfolie.

  5. 5

    Bak de taartjes ongeveer 20 minuten in de oven. Garneer met bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Fruit de knoflook en rode ui in olijfolie. Voeg de tomaten, tijm en tomatenpuree toe. Laat 20 minuten inkoken. Zet opzij en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en bekleed er individuele taartvormpjes mee. Prik er met een vork gaatjes in.

  3. 3

    Doe de plakjes chorizo in een pan zonder extra vetstof en bak ze 5 minuten.

  4. 4

    Lepel de tomatensaus in de quichevormpjes. Verdeel de in stukjes gesneden paprika, chorizo en manchego over de saus. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met extra olijfolie.

  5. 5

    Bak de taartjes ongeveer 20 minuten in de oven. Garneer met bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.