Recept

Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uit Spanje

bereiding
  1. 1

    Fruit de knoflook en rode ui in olijfolie. Voeg de tomaten, tijm en tomatenpuree toe. Laat 20 minuten inkoken. Zet opzij en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en bekleed er individuele taartvormpjes mee. Prik er met een vork gaatjes in.

  3. 3

    Doe de plakjes chorizo in een pan zonder extra vetstof en bak ze 5 minuten.

  4. 4

    Lepel de tomatensaus in de quichevormpjes. Verdeel de in stukjes gesneden paprika, chorizo en manchego over de saus. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met extra olijfolie.

  5. 5

    Bak de taartjes ongeveer 20 minuten in de oven. Garneer met bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Fruit de knoflook en rode ui in olijfolie. Voeg de tomaten, tijm en tomatenpuree toe. Laat 20 minuten inkoken. Zet opzij en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en bekleed er individuele taartvormpjes mee. Prik er met een vork gaatjes in.

  3. 3

    Doe de plakjes chorizo in een pan zonder extra vetstof en bak ze 5 minuten.

  4. 4

    Lepel de tomatensaus in de quichevormpjes. Verdeel de in stukjes gesneden paprika, chorizo en manchego over de saus. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met extra olijfolie.

  5. 5

    Bak de taartjes ongeveer 20 minuten in de oven. Garneer met bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!