• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bloemkoolrisotto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Rasp de bloemkool met behulp van een rasp tot fijne korreltjes.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook en de ui. Stoof ze glazig in wat olijfolie. Voeg er de bloemkool aan toe en laat nog even meestoven.

  3. 3

    Giet er de bouillon bij en roer tot de bloemkool al het vocht heeft opgenomen. Roer er ten slotte de Parmezaanse kaas door.

  4. 4

    Hak de peterselie en de bieslook fijn en roer door de risotto. Schep de risotto op een bord en werk af met nog wat verse kruiden en versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp de bloemkool met behulp van een rasp tot fijne korreltjes.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook en de ui. Stoof ze glazig in wat olijfolie. Voeg er de bloemkool aan toe en laat nog even meestoven.

  3. 3

    Giet er de bouillon bij en roer tot de bloemkool al het vocht heeft opgenomen. Roer er ten slotte de Parmezaanse kaas door.

  4. 4

    Hak de peterselie en de bieslook fijn en roer door de risotto. Schep de risotto op een bord en werk af met nog wat verse kruiden en versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.