Recept

Aardbei-yoghurtijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardbeien en pureer ze met een vork. Roer de yoghurt met het citroensap en de poedersuiker tot een romig mengsel. 

  2. 2

    Klop de room stijf en meng onder het yoghurtmengsel. Vul de ijsvormpjes tot 2/3 van het mengsel. Sn schep er een lepel van de aardbeipuree op. Meng de puree voorzichtig met een klein lepeltje door de yoghurt. 

  3. 3

    Zet 1 uur in de vriezer. Steek dan stokjes in het ijs en laat nog 2 uur verder opstijven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardbei-yoghurtijsjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de aardbeien en pureer ze met een vork. Roer de yoghurt met het citroensap en de poedersuiker tot een romig mengsel. 

  2. 2

    Klop de room stijf en meng onder het yoghurtmengsel. Vul de ijsvormpjes tot 2/3 van het mengsel. Sn schep er een lepel van de aardbeipuree op. Meng de puree voorzichtig met een klein lepeltje door de yoghurt. 

  3. 3

    Zet 1 uur in de vriezer. Steek dan stokjes in het ijs en laat nog 2 uur verder opstijven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!