Aardbei-yoghurtijsjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardbei-yoghurtijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardbeien en pureer ze met een vork. Roer de yoghurt met het citroensap en de poedersuiker tot een romig mengsel. 

  2. 2

    Klop de room stijf en meng onder het yoghurtmengsel. Vul de ijsvormpjes tot 2/3 van het mengsel. Sn schep er een lepel van de aardbeipuree op. Meng de puree voorzichtig met een klein lepeltje door de yoghurt. 

  3. 3

    Zet 1 uur in de vriezer. Steek dan stokjes in het ijs en laat nog 2 uur verder opstijven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardbeien en pureer ze met een vork. Roer de yoghurt met het citroensap en de poedersuiker tot een romig mengsel. 

  2. 2

    Klop de room stijf en meng onder het yoghurtmengsel. Vul de ijsvormpjes tot 2/3 van het mengsel. Sn schep er een lepel van de aardbeipuree op. Meng de puree voorzichtig met een klein lepeltje door de yoghurt. 

  3. 3

    Zet 1 uur in de vriezer. Steek dan stokjes in het ijs en laat nog 2 uur verder opstijven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.