Gevulde eitjes met rode biet en roomkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde eitjes met rode biet en roomkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze roze gevulde eitjes zijn een heerlijke variant op de klassieke mimosa eitjes! 

bereiding
  1. 1

    Kook de eitjes zeven minuten en laat ze a oelen onder koud water. Pel en halveer de eitjes, haal het eigeel eruit en doe het samen met de roomkaas in een kom.

  2. 2

    Snij de rode bietjes in kleine stukjes en voeg die bij het eigeel. Kruid met peper en zout. Mix het geheel glad en doe het mengsel in een spuitzak met een gekarteld mondje.

  3. 3

    Hak de bieslook fijn. Vul de eitjes op met de rode bietvulling en werk af met bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de eitjes zeven minuten en laat ze a oelen onder koud water. Pel en halveer de eitjes, haal het eigeel eruit en doe het samen met de roomkaas in een kom.

  2. 2

    Snij de rode bietjes in kleine stukjes en voeg die bij het eigeel. Kruid met peper en zout. Mix het geheel glad en doe het mengsel in een spuitzak met een gekarteld mondje.

  3. 3

    Hak de bieslook fijn. Vul de eitjes op met de rode bietvulling en werk af met bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.