Salade van rodekool en appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van rodekool en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren hard in 8 minuten. Laat afkoelen, pel ze en snij ze in partjes.

  2. 2

    Spoel de rodekool en rasp jn. Spoel de appelen, halveer ze, ver- wijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in dunne staafjes. Schil de knolselder en rasp  fijn. Spoel de bieslook en hak de helft  fijn.

  3. 3

    Meng de knolselder met de mayonaise en de gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de rodekool en de appellucifers over 8 glaasjes. Lepel er wat van de knolseldersalade op, leg er twee partjes ei bij en werk af met de rest van de bies- look. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren hard in 8 minuten. Laat afkoelen, pel ze en snij ze in partjes.

  2. 2

    Spoel de rodekool en rasp jn. Spoel de appelen, halveer ze, ver- wijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in dunne staafjes. Schil de knolselder en rasp  fijn. Spoel de bieslook en hak de helft  fijn.

  3. 3

    Meng de knolselder met de mayonaise en de gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de rodekool en de appellucifers over 8 glaasjes. Lepel er wat van de knolseldersalade op, leg er twee partjes ei bij en werk af met de rest van de bies- look. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.