Recept

Salade van rodekool en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren hard in 8 minuten. Laat afkoelen, pel ze en snij ze in partjes.

  2. 2

    Spoel de rodekool en rasp jn. Spoel de appelen, halveer ze, ver- wijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in dunne staafjes. Schil de knolselder en rasp  fijn. Spoel de bieslook en hak de helft  fijn.

  3. 3

    Meng de knolselder met de mayonaise en de gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de rodekool en de appellucifers over 8 glaasjes. Lepel er wat van de knolseldersalade op, leg er twee partjes ei bij en werk af met de rest van de bies- look. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van rodekool en appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!